site stats

Een (zeer) kleine stap voor de mens

Op 7 december zit er weer een primeur in het televisielandschap aan te komen. Productiehuis Endemol, dat we kennen van producties als Big Brother en de doorsnee VTM-spelshow, start dan in Groot-Brittannië met een nieuw concept. Negen Britten worden in het programma ‘Space Cadets’ de ruimte ingeschoten om een opleiding te genieten in een Russisch ruimtestation. Tenminste, dat denken ze. In werkelijkheid hangen ze met een voor de gelegenheid opgepoetst rekwisiet uit de film Space Cowboys even boven de Noordzee om dan te landen op een voormalige Britse ruimtebasis. Daar zullen ze vijf dagen verblijven. De lancering van de Shuttle wordt professioneel gefaket met trillingen, geluidseffecten en valse videobeelden. Aan het programma hangt een prijskaartje van 7 miljoen euro.

      
Geschreven door Ewoud

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *