site stats

You donate, we smash!

Smash my iPod

Ook altijd al zin gehad in zo’n mooie, kleine, hippe iPod… op de grond gooien en kapotstampen? Goed nieuws, want je bent niet de enige. De uitbater van SmashMyiPod rekent op de vrije giften van bezoekers en koopt, van zodra hij genoeg geld heeft ingezameld, een spiksplinternieuwe iPod. Nog geen minuut later -in diezelfde winkel- opent hij de verpakking om het ding dan meteen de grond op te meppen en met alle plezier te bespringen. Omdat zijn website soms dienst weigert, kan je op Google Video alle filmpjes bekijken. Het gezicht van de verkoper op de vraag naar garantie is onbetaalbaar. Voor wie nog niet genoeg kan krijgen, is er ook SmashMyXBox en SmashMyPs3.

      
Geschreven door Ewoud

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *