site stats

Dewintersolden komen vroeg dit jaar

De kogel is door de kerk. De Ergste Belg is volgens de lezers van het maandblad DENG niemand minder dan… Filip Dewinter! Filip ontsiert deze maand de cover van het extreem-links blad en is daarom uitzonderlijk maar half zo duur. Op Radio 1 had men een gesprek met de hoofdredacteur van het magazine.

      
Geschreven door Ewoud

7 Reacties

  1. maarten

    Groot gelijk, het extreem-rechts systeem heeft zelfs een invloed op Amerikaanse jonge meisjes. Als ze maar bij hun cheerleaderdansjes tijdens de superbowl hun rechterarm niet in de lucht steken. Ook in Zuid-Europese landen vormen zich al groepen neo-nazisten die samen de straat op trekken. Mensen denk toch na waar u mee bezig bent!

  2. Jef

    Hij kost 2,50 ipv 4,90.
    Wist je ook dat er een gratis Philip Dewinter graffiti-sjabloon en wc-sticker bijzit?
    Op het graffiti staat de kop met er onder De ErgSSte Belg (en ja de SS is inderdaad zo hoekig geschreven als het oorspronkelijke SS-teken)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *