site stats

Kijkcijfers november 2005

December staat voor de deur, dus hier zijn de kijkcijfers van november! Mede dankzij verscheidene publiciteitscampagnes steeg het gemiddelde dagbezoek aan STEW tot zo’n 60 bezoekers. Er werd 600 maal een filmpje bekeken en meer dan 110 maal naar STEWmusic geluisterd. Dat die cijfers wat later liggen, heeft uiteraard te maken met het feit dat er minder materiaal online werd gezet. In de zoektermlijstjes doet vooral Tiznit het goed (als we aankomen in Tiznit mogen we zelfs op bezoek bij een Belgisch meisje dat er woont en onze site ontdekte). Ook ‘de ergste belg’ en ‘varen naar timboektoe’ leidden bezoekers afgelopen maand naar STEW. De komende periode wordt wat druk, dus de posts zullen minder frequent geplaatst worden dan dat je van ons gewoon bent. Geen paniek, eens alle drukte voorbij is, gaan we er terug ferm tegenaan!

      
Geschreven door Ewoud

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *