site stats

Het is feest als Bob zingt

met dank aan gebruiker Jef voor de tip
Zelfs tijdens de drukke laatste lesweken is deze link gewoon té hilarisch om niet te posten: swing mee met zanger Bob, de nieuwe hitsensatie in Nederland. Bekijk ook de hilarische videoclip, waarin Bob de pannen van het dak danst. Als we niet beter wisten, zouden we zweren dat het hier om een Alles Kan Beter-grap gaat.
UPDATE: De videoclip ‘Laat het Sneeuwen’ is nu te bekijken!

      
Geschreven door Ewoud

10 Reacties

  1. Joris

    Hij is wel zeer volwassen voor zijn leeftijd. De lyrics zijn vaak zeer vreemd: ‘stiekem ben ik verliefd omdat jij mij ziet staan’, ‘als er een dag is zonder zon, dan zoek ik de foto’s op waar wij samen op staan’. Van wie houdt hij eigenlijk? De zonnegodin?

  2. Stefaan

    ‘Dat hij talent heeft is zeker. Hij heeft al in voorprogramma’s gestaan met o.a.: Marianne Weber – Dennie Christian – Cooldown café – Dario – enz. enz.’ Dit is natuurlijk wel een noodzakelijke voorwaarde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *