site stats

The Da Vinci Code (2)

Op 19 mei verschijnt wereldwijd de film The Da Vinci Code naar de megaseller van Dan Brown. Gisteren bereikten ons de eerste beelden uit de bioscoopadaptatie. De film begint met een spectaculaire moord in het Louvre Museum. Alle sporen leiden naar een godsdienstige organisatie die voor niets terugdeinst een geheim te bewaren dat dreigt een 2000 jaar oud dogma te niet te doen. Centrale figuur in heel het verhaal is Leonardo da Vinci.

      
Geschreven door Stefaan

2 Reacties

  1. Stefaan

    Niet alleen in The Da Vinci Code van Dan Brown vindt men verborgen boodschappen: “…and spread half of the Cheese Sauce evenly over the stew.Be certain to completely cover the bread with the stew and sauce.”

  2. Ewoud

    Ik heb ook al gemerkt dat vooral Britse receptenboeken geliefd zijn om geheime boodschappen zoals onze URL in te verwerken! De volgende persoon vergeet zelfs de creativiteit van STEW niet in zijn tekst te vermelden:
    “As an alternative, some people prefer to add scallions and flour to thicken the
    stew. Be creative and experiment.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *