site stats

Feest Vandaag

We konden er de laatste weken niet onderuit: het Leuvense stadhuis kreeg een jas van licht over zich heen, bomen werden her en der neergeplant. Overal ter wereld werd de versiering van zolder gehaald en werden huizen prachtig ingekleed. Er heerste een gezellig sfeertje en het aftellen kon beginnen. Vandaag, 31 december 2005, is het eindelijk zover: Stefaan Declercq, medestichter van The STEW Group, wordt 19. Op diverse plaatsen in België én -zo hebben we uit goede bron vernomen- de rest van de wereld wordt vanavond gezorgd voor een enorm vuurwerk en zijn er feesten gepland tot in de vroege uurtjes. Wij wachten niet langer, en zeggen het nu al: het hele STEW-team wenst je een gelukkige negentiende verjaardag, Stefaan!

      
Geschreven door Ewoud

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *