site stats

Friends, serie 11?

Er komen vier nieuwe, extra lange afleveringen van de populaire Amerikaanse serie Friends. De zes acteurs (Jennifer Aniston, David Schwimmer…) zouden elk 5 miljoen dollar (4,1 miljoen euro) incasseren voor deze reünie. De Amerikaanse zender NBC brengt de nieuwe episodes volgend jaar op het scherm. Wanneer de afleveringen bij ons zullen te zien zijn, is nog niet bekend.

      
Geschreven door Stefaan

5 Reacties

 1. kenzo

  Er zijn zo te zien wel wat tegenstrijdige berichtjes:

  According to reports, Jennifer Aniston, Matt Leblanc, Matthew Perry,David Schwimmer, Lisa Kudrow and Courteney Cox met in secret before Christmas and each agreed a $5 million deal with NBC bosses in Los Angeles, to reprise their roles in four special one-hour episodes.

  But a Warner Bros spokesperson insists, “There is absolutely no truth to it. There is nothing planned of any kind.”

  :-S Ik hoop allessinds dat ze terugkomen, ook al is dat om wat miljoentjes te incasseren.

 2. kenzo

  Een kleine update:

  Actrice Kathleen Turner heeft de geruchten aangewakkerd dat er nieuwe afleveringen zouden komen van de tv-serie “Friends”. Turner speelt in de serie een gastrol als vader van Chandler. Die vader is travestiet.

  Turner zei dat ze gepolst was om haar rol in “Friends” weer op te nemen. Meer details wist ze nog niet te vertellen.

  Eerder van de week waren er geruchten dat de acteurs van “Friends” zouden getekend hebben voor vier reünie-afleveringen bij Warner Bros., maar de producent ontkende dit.

  bron: vrtnieuws.net

 3. NEna

  Nieuws: Internationaal

  ‘Friends’ komt terug met nieuwe afleveringen!
  23 januari 2006

  Het stond in de sterren geschreven! De acteurs van de populaire sitcom ‘Friends’ zagen hun solo-carrière één voor één floppen en duiken binnenkort de studio in voor 4 nieuwe afleveringen.

  Geld maakt veel goed en dat bewijst ook het gerucht over het loon dat de acteurs zullen opstrijken. Volgens ‘The Sunday Express’ krijgen ze elk 5 miljoen dollar of 4.1 miljoen euro voor deze reünie. De Amerikaanse omroep brengt de 4 nieuwe maar dubbele afleveringen volgend jaar op het scherm.

  Na tien succesvolle seizoenen kwam er een einde aan één van de meest succesvolle sitcoms uit de recente televisiegeschiedenis. Niet alleen in Amerika groeide ‘Friends’ uit tot een kijkcijferkanon, maar ook in de rest van de wereld werden de avonturen van Phoebe, Rachel, Ross, Chandler, Monica en Joey druk bekeken.

  Deze laatste kreeg na afloop van ‘Friends’ nog een spin-off rond zijn personage. Toch was de sitcom ‘Joey’ niet zo overtuigend en populair als het origineel.

  Bron: De Standaard

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *