site stats

Frieda's Eerste Show

Het nieuws was al langer bekend: Mark Uytterhoeven houdt het na dit televisieseizoen voor bekeken, wat zijn presentatie van De Laatste Show betreft. Bij Woestijnvis werd meteen volop gezocht naar een vervanger, die vandaag bekendgemaakt werd. Het wordt Frieda Van Wijck, nu nog actief op de VRT-nieuwsdienst maar vanaf volgend jaar dus op de sofa in St-Stevens-Woluwe. Frieda (De Zevende Dag, In Alle Staten…) staat bekend om haar scherpe humor en gevatte opmerkingen, eigenschappen die bij Uytterhoeven toch een goede uitwerking hadden op de kijkcijfers. We zijn benieuwd!

      
Geschreven door Ewoud

1 Reactie

  1. Pingback: STEW.be » De Laatste Show voor Mark

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *