site stats

Win, win, win!

Er is niets aangenamers dan af en toe eens een wedstrijd te winnen. Diegenen die wel willen winnen maar absoluut niet veel tijd willen uittrekken aan het opsporen en invullen van wedstrijdformulieren, kunnen altijd terecht op Prijsvragen Planeet of Winprijzen.be. Deze pagina’s worden dagelijks geüpdatet en geven daardoor een vrij volledig overzicht van de lopende wedstrijden (met antwoorden!) op Belgische en Nederlandse websites. Het invullen van de laatst toegevoegde wedstrijden neemt ongeveer vijftien minuten per dag in.

      
Geschreven door Stefaan

8 Reacties

 1. Stefaan

  Eerlijk gezegd heb ik zelf nog niet veel gewonnen via het internet, maar volgens een collega-student geschiedenis zijn dit twee populaire sites die de meeste prijsvragen van Belgische en Nederlandse websites bundelen. Momenteel probeer ik elke dag de nieuw toegevoegde vragen in te vullen. We zullen over enkele weken wel zien of het is heeft opgebracht.

 2. Swap

  Ik heb intussen dankzij deze site gewonnen:
  -1 dvd “cinderella man”
  -2 tickets “ideaal wonen”-beurs in Brabanthal + 2 glazen champagne
  -2 filmtickets “Kebab Connection”

  Dank dus, Stew, voor deze tip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *