site stats

Live Messenger 8

Windows Live Messenger 8

Als één van de eersten mocht STEW productions vorige week de nieuwste Bèta-versie van Messenger testen. Die zal, naar analogie met het hele Live-project, Windows Live Messenger gaan heten. Op termijn zal de naam MSN zelfs totaal verdwijnen, aldus Microsoft.
Messenger 8 heeft enkele zeer fijne functies aan boord: voortaan kan je een map met bepaalde contacten delen (wat hopelijk een einde maakt aan de oertrage bestandsoverdrachten) en kan je met iemand chatten terwijl je zelf off-line staat. En slim is-ie ook: ‘Ze zullen dan wel weten dat je maar off-line lijkt.’ waarschuwt hij netjes. De nieuwe Messenger oogt ook mooier, op één punt na: de spuuglelijke 3d-mannetjes die de ontbrekende schermafbeelding vervangen. Zelfs de kop van Bill Gates was beter geweest.

      
Geschreven door Ewoud

7 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *