site stats

Peking Express, de Mekong Route

Vandaag om 21.10 start op VT4 de derde reeks van het geheel van ons afgekeken doch ultraspannende Peking Express. 16 kandidaten, waaronder twee koppels die elkaar niet kenden voor het begin van het avontuur, reizen in deze Mekong Route van de Mekongdelta in Vietnam naar het oude Khmerrijk in Cambodja, van de dichte jungle in Laos naar de bergstammen in de Gouden Driehoek, van Zuid-China tot de bergtoppen in het mystieke Tibet. Vijf verschillende culturen, van de zeespiegel tot boven de 5.000 meter, van +40 naar -10°C. Slechts twee duo's zullen de finale spelen in Lhasa…de verboden stad. De presentatie gebeurt net als in de tweede reeks door Roos Van Acker en Art Rooijackers.

      
Geschreven door Stefaan

7 Reacties

  1. Pingback: freeroll poker game

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *