site stats

Dré weg bij VRT, Evy door haar knie

Felice

Felice (51), jarenlang een vaste waarde op Eén, stapt over naar SBS, het moederbedrijf van onder andere VT4 en VIJFtv. Voor Dré Steemans (zijn echte naam) lagen bij de VRT momenteel geen plannen in het vooruitzicht en “werken bij SBS geeft me een enorme kick”, aldus de man zelf. Wij hopen van ganser harte dat het enerverende Swingpaleis niet mee wordt overgenomen en dus definitief in de prullenbak belandt.
UPDATE: Nog nieuws uit de Reyerslaan. Evy Gruyaert zakte door haar knie tijdens ‘Vlaanderen Sportland’, een programma dat mensen moet aanzetten meer te sporten. Zullen Brahim en Saartje Vandendriessche de stelling sporten is gezond in haar (bedenkelijke) eer kunnen herstellen?

      
Geschreven door Ewoud

10 Reacties

 1. David

  Ik gaan hier alvast ne primeur verklappen 😉
  Logisch dat met het vertrek van Dré ook het swingpaleis definitief stopt (dit staat zo goed al vast voor 99%).
  En dan zou ge denken dat de laatste aflevering een spetterend afscheid wordt, maar niets is minder waar, het wordt een doodgewone aflevering zoals er 15 in een dozijn zijn geweest.
  Tot zover dit miniprimeurtje voor STEW.be 😉

 2. Michielus

  Dat is dan heel toevallig, want Felice woont (of woonde alleszins, want ik dacht dat hij verhuisd is ondertussen) in Leut, ergens in de buurt van Maasmechelen.

  Toevallig woont daar ook familie van mij, en die vinden het alleszins niet bepaalt een sympathiekeling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *