site stats

Tiznit Express (3)

Een eerste opdracht voor de kandidaten. Kiest Kenzo de juiste envelop? En hoe houdt Dries het zonder voedsel uit?

      
Geschreven door Ewoud

17 Reacties

 1. Michielus

  Ja mannen, dat is weer heel chique ineen gedraaid!
  Vooral de scenes vanuit de hoogte en het in beeld brengen van een andere cameraploeg laten het professionalisme danig over mijn scherm druipen.

  Om mijn appreciatie te laten blijken, heb ik mij bij deze eindelijk ook eens ingeschreven op Stew.

 2. Stefaan

  Bij deze wil ik toch eventjes onze crew bedanken: Lieven, onze nieuwe cameraman en Joris, onze trouwe geluidsman. Bedankt voor de schitterende beeld- en geluidskwaliteit!

 3. Ewoud

  Een making of filmpje wordt voorzien op de volgende STEW-dvd (najaar 2006 – onder voorbehoud). Hierop kan je onder andere ook een blik achter de schermen werpen van het populaire telefoonspelletje BelMinuut.

 4. Joris

  Daar moet ik wietstock toch ook volledig ongelijk, en Ewoud volledig gelijk geven. Ik heb beide soundtracks hier op mijn pc staan en het eerste nummer uit de eigenlijke aflevering van Tiznit (dus niet uit de intro) is wel degelijk afkomstig uit het album ‘Gladiator’ en is wel degelijk een nummer van Hans Zimmer. De muziek uit de intro is van de hand van Brian Tyler uit het album Children of Dune.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *