site stats

In de ban van De Ridder Jan

De Parelvissers

Dat De Parelvissers een topserie is, blijkt, naast het aantal kijkcijfers dat het programma elke week opnieuw haalt, ook uit het feit dat er reeds volop gediscussieerd wordt over de mogelijke ontknoping. Is het verblijf van de Parelvissers in de Ardennen het onderwerp van een verborgen cameraprogramma van Piet? Of zit voormalig nieuwsanker Bavo Claes er voor iets tussen? Eén ding weten we nu al zeker: het productiehuis Woestijnvis staat garant voor kwaliteit. Het einde zal dus waarschijnlijk zeer onverwacht en origineel zijn.

      
Geschreven door Stefaan

7 Reacties

 1. Ewoud

  Het stuk uit de opera De Parelvissers dat gezongen wordt is:
  Oui, c’est elle!
  C’est la deesse
  plus charmante et plus belle!
  Oui, c’est elle!
  C’est la deesse
  qui descend parmi nous!
  Son voile se souleve et la foule est a genoux!

  Heeft dit een bijbetekenis?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *