site stats

Jamais deux sans trois

Is het door een gebrek aan inspiratie of door het grote succes van de voorgangers? Alleszins, het is dezer dagen een must om een trilogie te maken. Na de eerste twee bijzonder grappige Shrek-films volgt in mei 2007 het derde en laatste deel: Shrek The Third of Shrek 3. Onlangs bereikte ons het plot van deze nieuwe animatiefilm. Na de dood van koning Harold moeten Fiona (Cameron Diaz) en Shrek (Mike Myers) het land Far, Far Away zelf besturen. Dit is echter niet de favoriete bezigheid van het jonge koppel en daarom gaan ze op zoek naar een geschikte troonopvolger. Ze vinden niemand beter dan Koning Arthur.

      
Geschreven door Stefaan

3 Reacties

 1. Stefaan

  Andere trilogieën die eraan komen:
  1. The Bourne Ultimatum (na de Bourne Identity en de Bourne Supremacy)
  2. Ocean’s Thirteen
  3. Mission: Impossible III
  4. X-Men 3
  5. Pirates of the Caribbean (2 en) 3
  6. …

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *