site stats

Apple versus Apple

Vandaag start in London het proces van het computerbedrijf Apple tegen die andere Apple, de platenfirma in 1968 opgericht door The Beatles. De twee bedrijven zijn al jarenlang in een conflict verwikkeld. Deze keer staat de vraag centraal of het computerbedrijf wel onder die naam online muziek mag verkopen.
In het verleden ging de platenfirma van the fab four al akkoord met een schikking waardoor Apple Computer de naam mocht gebruiken voor apparaten die muziek kunnen afspelen.

      
Geschreven door Stefaan

4 Reacties

  1. Stefaan

    Had Apple Corps Ltd. meteen, vlak na de oprichting van het computerbedrijf van Steve Jobs, een rechtzaak aangespannen (en zich niet neergelegd bij een schikking), hadden ze nu niet al die miezerie gehad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *