site stats

De ontknoping

Voor de fans die het toch niet zagen aankomen: de verborgen hint! Het raadsel van Ocean of Mystery kon opgelost worden door naar de laatste commentaar te kijken van de post over De Parelvissers. Of zal Piet ze rap leveren is namelijk een anagram van Pol levert er een pizza af! Bovendien kon je toch al onraad ruiken toen Bartholomeus de gevleugelde zin ‘Zijn die Italianen in staking of wat?’ uitsprak…
Om de teleurstelling niet al te groot te maken, vind je hier een hoop Alles Kan Beters, hier een geweldige Neveneffecten-episode (ook hun De Laatste Show optreden staat nu online!) en hier een filmpje uit de tijd dat Samson nog sponsors nodig had. En dat Adriaan nog kon spreken, uiteraard.

      
Geschreven door Ewoud

7 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *