site stats

Legaal downloaden

Deze week starten de Hollywoodstudio’s Warner Bros, Universal Pictures, Sony Pictures, Paramount Pictures, Twentieth Century Fox en MGM met de online verkoop van films. De digitale films kunnen nog niet gekopieerd worden (waardoor het ook nog niet mogelijk is ze te branden op een dvd-schijfje) en bovendien kunnen ze voorlopig enkel op een Windows-computer worden afgespeeld. Het downloaden van een recente film zal 16 tot 25 euro kosten, voor een oudere film betaal je 8 tot 16 euro. Walt Disney doet niet mee met deze nieuwe onlinedienst.

      
Geschreven door Stefaan

6 Reacties

  1. Joris

    Bovendien: het is toch veel aangenamer om te kunnen pronken met een echte dvd-collectie (dvd-schijfjes in hoesjes), dan met een digitale bibliotheek op uw computer?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *