site stats

Kom leg je hasj in mijn hand

Jezus was stoned

Volgens het drugsblad High Times (what’s in a name?) gebruikte Jezus zeker cannabis. Althans, dat schrijft Het Laatste Nieuws op zijn website. Volgens oude geschriften was Jezus voorstander van de krachten van de plant. Dit zou, aldus het artikel, ook meteen de totnogtoe miraculeuze verdwijningen van oog- en huidziekten verklaren.
Het verhaal wordt nog straffer na enig onderzoek: volgens ons is het niet Jezus, maar de krant Het Laatste Nieuws die stoned door het leven gaat. Want gaan we kijken naar de datum van hun bron, bekomen we… 10 februari 2003. Jezus mag dan van alle tijden zijn, bezoekers lokken -al dan niet met gedateerde informatie- is dat ook.

      
Geschreven door Ewoud

10 Reacties

 1. Michielus

  Er zijn nog meer oude berichten te vinden bij die (én andere)kranten. Gisteren kon je bijvoorbeeld lezen over de diefstal-actie van Hema, nieuws dat al 2 volle dagen eerder verschenen was op Stew.be!

  Proficiat dus aan de news-watchers van Stew!

 2. AP.n

  Ik blijf bij je staan. Ik ga je niet voorbij. Ik wil je echt vragen, schuif mee in de rij. En tel je al tot honderd of gaat het maar tot tien. Dat speelt heus geen rol, ben blij je HIER te zien! Kooom…

 3. peter

  ik heb een goede vriend, jezus is zijn naam, wat hij halucineert, gaat ons allen aan, hij droomde van een wereld, vol cannabis en coke, we zetten nog een shot en jezus doet dat ook. Kooom…

 4. Ewoud

  Maak je vrolijk en spuit voor de heer
  Of je wiet rookt of dealt in de straat
  Maak je vrolijk en spuit voor de heer
  Kijk naar papa die mama weer slaat
  Want je vrolijk gespuit maakt hem blij
  Clean of stoned, iedereen hoort erbij
  Snuif en spuit (pss pss)
  Lach het uit
  Maak je vrolijk en spuit voor de heer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *