site stats

16plus

Nu de website 16plus.be in diverse media is verschenen, zullen wij het er ook eens over hebben. Op de site kan iedereen die dat wil zijn eigen creaties (audio, video of links) uploaden. Even later zijn die dan door de hele internetbevolking te bekijken. Ook STEW doet mee: wij plaatsten twee filmpjes en evenveel geluidsfragmenten online en belandden meteen in de top-10. 16plus is een initiatief van de VRT (persbericht als PDF) die naar eigen zeggen ‘jongeren een podium wil geven’. Dat mag je letterlijk nemen: op het moment van schrijven werd STEW er al 1897 maal bekeken, 1954 maal beluisterd en wordt STEW.be driemaal meer aangeklikt dan anders. Ook de geweldige commentaren doen ons meer dan plezier. Dankuwel, mensen!

      
Geschreven door Ewoud

10 Reacties

 1. Michielus

  U bent goed bezig jongeheren!!
  Nog een klein beetje inspanning en wie volgen er dan nog wel prachtige dingen uit deze explosie van naambekendheid ūüôā

  Eén goede raad: met jullie talent, laat de productiehuizen zelf maar naar jullie komen en tegen elkaar opbieden ūüėČ

 2. Swap

  Momenteel is zelfs de volledige top-5 in handen van Stew! Dit wordt inderdaad dé doorbraak; eindelijk die verdiende erkenning. De eeuwige roem en het bv-schap lachen jullie toe.
  Felicitaties daarvoor.

 3. maarten

  ja dan zal je geld moeten vragen of meer reclame plaatsen om nieuwe installaties te financiëren. Of hopen dat er zo snel mogelijk een contract komt natuurlijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *