site stats

Tiznit Express (4)

Een kompas was voor Kenzo toch handiger geweest. Zeker in deze (voorlaatste) aflevering van Tiznit Express.

      
Geschreven door Ewoud

14 Reacties

 1. Michielus

  De stew-montage-crew heeft duidelijk een aantal nieuwe overgangs-effecten willen uittesten 🙂
  Verder zeer mooi gedaan alweer, tof gevonden met het afkoppelen van de microfoon en de ondergrondse gang is origineel ingevuld (tenzij ik de enige ben met een volledig zwart scherm, want er is wel ook iets mis met mijn Media Player…)

  Wel nog enkele puntjes van kritiek; ik vind dat het roze bandje bij Dries niet echt past bij het type personnage personage dat hij vertolkt (ja, je kan hier natuurlijk wel een mogelijke reden voor verzinnen maar al bij al past het toch niet echt…) en verder vind ik het ontbijt bij Dries toch wel in een zeer zeer klein hotel plaats vond precies… Van een decor waar al het geld naartoe is gegaan had ik toch iets meer verwacht.

 2. Michielus

  Zoals gezegd, er is altijd wel een reden voor te vinden maar al bij al niet echt overtuigend. Sterfelijks? Doet me eerder denken gewoon denken aan een fuif. Als het trouwens met opzet was voorzien, dan vraag ik mij af waarom het bandje in andere scenes niet meer te zien is. Als jullie dmv het bandje iets duidelijk wilde maken, had het minstens meer zichtbaar moeten zijn omdat nu 95% van de mensen het waarschijnlijk niet eens opgemerkt heeft.

  Conclusie: nice try maar criticaster Michielus is genadeloos.

 3. Stefaan

  Niets gebeurt hier bij STEW zonder reden!

  In feite was het roze bandje een GPS-systeem dat het STEW-team naar volgende afleveringen toe even wou uittesten. Ook Kenzo heeft er eentje om (alleen is dat moeilijk te zien in die tunnel). Hoe denk je dat we Kenzo hebben teruggevonden?

  Omdat Dries ermee dreigde het STEW-team voor de rechtbank te slepen (hij vond dit nieuwe systeem een inbreuk op zijn privacy), werd het bandje de volgende dag verwijderd.

  En wat de kleur betreft: dat was de keuze van de kandidaten, maar zoals reeds aangehaald: het roos symboliseert de broosheid van Dries, het geel is een verwijzing naar Kenzo’s roots.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *