site stats

StuBru TV

Vanaf 7 mei start Studio Brussel met haar eigen tv-programma op Eén. Over de inhoud van StuBru TV is nog maar bitterweinig bekend, alleen dan dat het iets met muziek zal te maken hebben. Elke dag licht de jongerenzender een tipje van de sluier op aan de hand van korte filmpjes met BV’s. Veel wijzer worden we daar echter niet van.

      
Geschreven door Stefaan

3 Reacties

  1. Michielus

    StuBruTV blijkt een beetje een mop te zijn geweest. Het wordt naar verluidt maar iets reclame-achtig van een paar minuten en dan op het einde van dat ‘afleveringeske’ wordt beslist dat het echt niet te doen is en dat zoiets nooit meer op tv mag verschijnen.

    Einde verhaal tot zover, al is het natuurlijk wel weer een mooie promostunt…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *