site stats

Flopland

Flopland

“Met achthonderdduizend kijkers ben ik al lang tevreden” zei Rob Vanoudenhoven onlangs in een interview. Mogen dat er iets minder zijn? Met 673.000 kijkers was zijn programma ‘goed’ voor een schrale zevende plaats op zondag en op weekniveau haalt hij niet eens de top-15. Opmerkelijk: de Woestijnvis-Rob (Alles Kan Beter: 836.000 kijkers) is zélfs in herhaling geliefder dan die bij Eyeworks!

      
Geschreven door Ewoud

9 Reacties

 1. Ewoud

  Robland: enorme affichecampagne, VTM-nieuws, televisiespots, paginagrote krantenadvertenties, banners… 673.000 kijkers

  Alles Kan Beter: stilzwijgend door de VRT geprogrammeerd… 836.000 kijkers

  En da snijdt…

 2. Joris

  Bovendien: de eerste aflevering lokt altijd enkele duizenden extra kijkers (nieuwsgierigen zeg maar). Vermits Robland niet goed was, zullen deze volgende week niet meer kijken. Wat verheug ik me naar de kijkcijfers van volgende week!

 3. [jc]

  het was bangelijk goe. Maar je moet er natuurlijk rekening mee houden dat robland geprogrammeerd stond tegen de pappenheimers en Witse. De 2 kijkcijferkanonnen van één.

 4. Stefaan

  Deze zin moet hard aankomen voor Rob: “Maar dat de quiz ‘Het verstand van Vlaanderen’ de voorbije weken op het tijdstip van ‘Robland’ betere kijkcijfers haalde, is een veeg teken voor de ooit zo razend populaire tv-figuur.” (DS 11/04)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *