site stats

Een vliegende colère

Thomsonfly

met dank aan gebruiker Michielus voor de tip
189 passagiers van de Britse luchtvaartmaatschappij Thomsonfly konden hun gemoederen nauwelijks bedaren toen bleek dat de piloot z’n gsm aan boord was kwijtgeraakt. Omdat het ding nog aanstond, moest het vòòr het opstijgen gevonden worden. Dat bleek geen sinecure: pas na vier uur zoeken kon het toestel eindelijk van grond gaan. Om 11 september-achtige woedeaanvallen te vermijden, werd wel geopteerd voor een andere piloot.

      
Geschreven door Ewoud

4 Reacties

  1. Michielus

    Liefste Ewoud, mijn verwijzing naar dat artikel was niet zozeer als Stew-tip bedoeld, maar eerder gewoon. Het is natuurlijk niet erg dat het hier verschijnt, al heeft Stijne wel ergens gelijk en is het nu ook ni echt zo’n wereldschokkend hilarisch nieuws…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *