site stats

De Paasheimers

De Pappenheimers staat deze week in het teken van Kom Op Tegen Kanker. Drie bekende duo’s en drie even bekende ‘onbekenden’ strijden voor een prijzenpot die zal geschonken worden aan het goede doel. Dit jaar valt deze KOTK-special samen met paaszondag en misschien zijn de teams daardoor niet van de minsten: Bart de Pauw samen met Tom Lenaerts, Roos Van Acker met Guy Mortier en dan nog vader en zoon De Gucht. De bekende eenzaten zijn uiteraard nog niet gekend.

      
Geschreven door Stefaan

5 Reacties

  1. peter

    niet kunnen zien wegens vakantie, het idee zelf vind ik wel maar flauw: pappenheimers die rad van fortuin en wie wordt multimiljonair achterna gaat (al ben ik van het tweede niet helemaal zeker of ze ook zo’n goededoelmetbvshow gemaakt hebben)

  2. Ewoud

    Het is elk jaar al zo geweest, Peter. In tegenstelling tot die VTM-shows maakt men er bij De Pappenheimers steevast een knallende, speciale doch uiterst geweldige aflevering van (tot in de finale).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *