site stats

Bassie & Cameraman

Bassie & Adriaan

Nieuws uit de caravan van Bassie & Adriaan! Nu Aad kankervrij is verklaard gaat het duo werken aan een nieuwe televisieserie. Het lijkt alsof alles weer koek en ei is tussen de twee, al wordt Adriaan tactisch van het scherm geweerd door hem als cameraman te laten fungeren. Bassie en de ontvoering wordt deze zomer ingeblikt in Oostenrijk. Zal de 70-jarige Bassie zich tegen zijn sterke ontvoerders kunnen verweren, of gaat B100 tegenwoordig ook als zwakke knar door het leven? Tenzij Bas en Aad tijdig inzien dat rusthuizen misschien een beter doelpubliek zouden zijn, kunnen we het antwoord binnenkort op de buis aanschouwen. Wisten jullie trouwens dat het duo in een Spaanse nachtclub is begonnen?

      
Geschreven door Ewoud

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *