site stats

Geurcinema

met dank aan gebruiker Jef voor de tip
Als het van Japanners afhangt, ruiken we binnenkort films. De Japanse bioscoopgroep Shochiku maakte bekend dat het deze week de film The New World in kleuren én geuren zal afspelen. Vorig jaar werd tijdens Charlie and the Chocolate Factory al een chocoladegeur verspreid in de zalen. Wij vrezen het voortbestaan van de televisieserie.

      
Geschreven door Ewoud

4 Reacties

  1. Eveline

    Dat experiment is al vroeger geweest , maar afgevoerd wegens totale flop. ( geuren verspreiden te snel of blijven te lang hangen, sommige kijkers ruiken niets en anderen krijgen de volle laag ) Ik benieuwd of het deze keer anders zal zijn…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *