site stats

Met een klare kijk…

Op algemeen verzoek publiceren wij vandaag ook de overige drie campagnes die ons via ING bereikten. Bekijk nummer 1, nummer 2, nummer 3 en nummer 4.

      
Geschreven door Ewoud

6 Reacties

  1. Michielus

    De eerste met hoofdrol past in de Stew-context en vond ik heel goed gevonden, de andere 3 zijn echter een beetje van het goede teveel. Niks te maken met Stew en gewoon geforceerde algemene woordspelingen die op het eerste zicht snel snel ineen gedraait zijn om toch maar iets nieuws te hebben. Valt me toch een beetje tegen van jullie, we zijn beter gewoon šŸ˜‰

  2. Ewoud

    Oorspronkelijk was het enkel de bedoeling bij die ene te blijven. Omdat de positieve reacties toestroomden en de vraag naar meer niet uitbleef, en de drie andere toch anders maar in de prullenbak zouden belanden, zetten we ze liever even online.

  3. Stefaan

    Al onze energie gaat inderdaad naar die laatste aflevering van Tiznit Express. Het definitieve script werd zojuist goedgekeurd, en ook de opbouw van het decor is bijna afgerond. Er zijn echter nog wat discussies ivm de camera’s die zullen gebruikt worden. Of we gebruiken de 35mm Arricam's met lichtgevoelige Cooke S4 Prime objectieven of het wordt een Kodak Vision2 500T 5218 pellicule afgewisseld ter compensatie van de kleurtemperatuur. Maar, wees gerust: we geraken er wel uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *