site stats

Everything happens for a reason

Lost

Het gaat niet goed met J.J. Abrams’ Lost. De Amerikaanse kijkcijfers voor het tweede seizoen zijn in vrije val. Seizoen één haalde maar liefst 18 miljoen kijkers per aflevering. Veel Amerikanen zijn de mysteries blijkbaar beu: per aflevering blijven er ‘maar’ 10 miljoen over. De thrillerserie 24 daarentegen wordt juist meer bekeken. Het eerste seizoen haalde in Amerika gemiddeld 10 miljoen kijkers per aflevering. Intussen werd dit aantal opgetrokken tot een slordige 14 miljoen. Het ziet er dus naar uit dat het tweede kind van J.J. Abrams een zelfde leven beschoren is als de spionagereeks Alias. Seizoen één en twee zitten boordevol spanning en halen de kijkcijfers die ze verdienen, maar dan wordt het format zodanig uitgehold dat men een serie overhoudt die te veel gelijkenissen vertoont met een VTM-reeks als Zone Stad.

      
Geschreven door Stefaan

7 Reacties

 1. Michielus

  Het is inderdaad vrij tot zeer saai nu, veel mensen zijn al afgehaakt. Het goede nieuws is wel dat het vanaf afl. 12 naar het schijnt wel terug een stuk spannender en interessanter gaat worden.

  Vooral leuk voor de trouwe kijkers natuurlijk, want de anderen zijn al lang afgedropen en komen niet zomaar terug natuurlijk…

 2. Warren

  Ik volg lost en 24 iedere week mee met de amerikanen. Het 2de seizoen van lost is veel slechter dan het eerste. Er zijn enkele top afleveringen maar het overgrote deel zijn tijdwinnende, saaie afleveringen. 24 daarentegen blijft spannend met elke keer een ongelofelijk grote cliffhanger. Het is dan ook mijn favoriete serie. Als je goede serie wilt kijken is 24 zeker aan te raden. Prison break is ook zeer goed.

 3. Eveline

  De Amerikanen hebben groot gelijk , in de aflevering van gisteren was weer weinig tot niets te beleven. De eerste reeks heb ik graag gezien maar helaas gaat winst weer eens boven kwaliteit en wordt uitmelkerij troef…

 4. Lynn

  Geen commentaar op zone stad a.u.b.
  Ik vind niet dat jullie een serie als Lost moeten vergelijken met zone stad. Natuurlijk heeft zone stad minder kijkcijfers dan Lost maar daarom is het nog niet minder goed.

 5. Laurien

  Kheb Lost ook helemaal gevolgd, nu tot de eerste helft van seizoen 3 en het eerste seizoen is idd wel stukken beter! Maja, die zitte al zooo lang op da eiland en ze blijven maar verhalen moeten verzinnen :p Ma ik vind wel da als ge er een keer mee zijt beginne kijke, da ge nimeer kunt stoppe (alle ik toch :p). Ookal is het niet meer zo goe int begin, ik wil toch weten hoe het afloopt 😀
  Van 24 heb ik 1 sezoen gezien (alleen weet ik ni welk 8-)) en was wel zeer spannend en daarom elke week weer trouw kijken 😀 Het nieuwe seizoen volg ik niet maar uit de reclame kan ik wel afleiden dat het ook spannend is 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *