site stats

Student Filmquiz

Studenten die geïnteresseerd zijn voor film en met die kennis ook prijzen willen winnen, kunnen zich nu inschrijven voor de Student Filmquiz van Kinepolis. De quiz gaat door op vier mei in de verschillende Kinepolis-filialen en zal gepresenteerd worden door ‘KANAALTWEE-gezichten’. Op het programma staat verder ook nog een avant-première van de animatiefilm Hoodwinked en Kinepolis belooft popcorn en frisdrank voor de deelnemers. Dit alles is in deze tijden van economische laagconjunctuur uiteraard niet gratis.

      
Geschreven door Stefaan

5 Reacties

  1. Stefaan

    Of Kinepolis daarvan al de vruchten heeft geplukt, betwijfel ik. De cijfers voor het eerste kwartaal van dit jaar ivm het aantal bioscoopgangers waren niet zo goed. Gelukkig halen ze af ten toe torenhoge winsten binnen met onze STEW-films. Iedereen wil immers de STEW-experience optimaal ervaren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *