site stats

Iedereen wint op HLN.be

Er zijn verschillende manieren om het bezoekersaantal van een website op te krikken. Wij proberen dit te doen door STEW.be zo vaak mogelijk te updaten en door onze website naambekendheid te geven (bijvoorbeeld via 16plus). Het Laatste Nieuws doet dit door geschenken uit te delen. Het volstaat op een gordijn te klikken, je gegevens in te vullen en je prijs af te halen in een Q8-filiaal.

      
Geschreven door Stefaan

372 Reacties

 1. goffin jean

  iedereen wint: mijn scherm is 3 uur blijven opstaan om mijn prijs op te laden – zet je uit en kies je een nieuw scherm dan krijg je de dvd in een paar seconden
  ik wilde dit toch even kwijt
  jean

 2. Gordyn

  Waarbij het vroeger enkel Dana Winner was,
  lijken de prijzen nu oké.
  Alleen moet ik nen HELE dikke prijs hebben,
  want hij is lang aan het inladen.

  De vraag of ik bevoorrecht ben met de actie door mijn achternaam,
  betwijfel ik ten zeerste.

 3. Sab

  Als er komt ‘even geduld, uw prijs wordt ingeladen’ kan je beter opneiuw beginnen als het wat te lang duurt. Dan is dat een teken dat hij vastgelopen is en niet dat hij een super grote prijs aan het laden is. 😉 Gewoon even opnieuw doen!

 4. jannick

  We hebben met 4 familieleden meegedaan.
  Slecht 10 van de 20 mails ontvangen.
  Gemaild naar het laatste nieuws maar daar reageren ze niet. Bij vorige actie kreeg ik ook niet alle mails, dan hebben ze het wel in orde gebracht. Als je dan een actie doet, zorg dat ze goed verloopt.

 5. mike

  7x gewonnen, van de 3 muziek cd die ik gewonnen heb, volgens de site was dat de prehistory jaren 60, 70,80 of 90, heb ik 3 cd’s van Danna winner gekregen -)) en 4DVD’s van Max’s, die nooit op de site als prijs gestaan heeft. Een schande, de prijzen zijn niet degene die ze beloven.

 6. Hugo

  Dag allemaal ,
  Dit wil ik ook even kwijt :4x gewonnen, volgens de site was dat de prehistory jaren 60, 70,80 of 90, gekregen :3 dezelfde cd's van Helmut Lotti.
  Mijn Vrouw wint 2 boeken van Prinses Dianne en zit nog altijd op haar prijs te wachten !!! Denk je nu dat ze bij HLN op een mail reageren ….????

 7. eddy wiels

  wat Hugo” zie opm. nr 19 “zegt klopt ,ik vind het en schande dat ze er mee stoppen met die flauwe kul.Als ze eerlijk willen zijn dan moeten ze ook zo eerlijk zijn en de prijzen geven die ze beloven.Heb reeds 3X helmut lotti en 2x
  wendy geen boek van Diane of CD van jaren 70 en 90.Heb een abonnement op het hln reeds verschillende jaren maar ga hem opzeggen,dat ze dan liever niets doen en de mensen niet voor de gek houden.HLN wel de grootste maar niet de eerlijkste!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. FRS

  HLN zou beter kappen met die acties. niet alleen worden de mensen bedot met minderwaardige producten, ook voor de winkels die opgezadeld worden met het uitdelen ervan is dit een ramp. zij hebben wel betere dingen te doen dan gratis brol uitdelen en gezaag te moeten aanhoren van mensen die niet pikken dat ze iets dubbel meekrijgen. alsof het winkelpersoneel daar iets kan aan doen! HLN: kuis uw eigen stront op! dank u.

 9. peter

  Hahahaaaahaa, krijgt een echte Laatste Nieuwser eens een gemane prijs (al krijg ik ze 100 keer die dvd’s), dan hadden ze weer liever ‘Het leven en leiden van prinses Diana’ of ‘Het beste uit HT&D’ gekregen. Dank u MHeene, u vervult tenminste mijn voorgaande wens.

 10. llleen

  hallo mensen

  ik deel de mening van degene die zegt dat ze in het vervolg hun brol zelf opkuisen
  hebben met 3 personen uit onze familie meegedaan aan de wedstrijd en hebben samen 9 dvd wendy en 9 dvd max ( waren blijkbaar dvd ’s die ze aan de straatstenen niet kwijtkonden zeker ? )
  dat ze eens geven wat ze beloven BEDROG !!!!

 11. Christiane Deman

  Elke week koop ik “Dag Allemaal”. Soms neem ik deel aan een wedstrijd, maar teleurstellend en ontgoocheld ben ik telkens wanneer een aangegeven website onvindbaar, laat staan onbestaande is!!!
  Voor mij hoeft deze valse reklame stunt niet meer.

 12. peter

  Geachte webmaster,

  Graag had ik dat u deze post van uw blog verwijderde. Het rechstreekse gevolg hiervan zou zijn dat http://www.stew.be niet meer de eerst verschijnde website bij google is als resultaat op de zoekterm “iedereen wint”. Het zou de meerwaardezoekende bezoeker van uw doorgaans hoogstaande site heel wat ergernis besparen.

  Met de grootste hoogachting,

  PDB

 13. Ewoud

  Geachte heer De Bonte,

  Wij begrijpen uw bezorgdheid inzake het niveau van de door u aangehaalde blogpost. Het doet ons plezier steeds weer bezoekers te ontdekken die ons tips en voorstellen geven in hun streven naar perfectie. Wij vinden het ook moedig dat u zich in dit publiek (i.c. zij die reageerden op deze pagina) waagt aan enkele gedurfde doch daarom niet minder op waarheid beruste uitspraken.

  Toch willen wij het door u genoemde gevoel van ergernis relativeren. Als we deze boodschappen met een positieve ingesteldheid lezen, valt er zelfs hier en daar nog een vleugje humor in te ontdekken.
  Bovendien vertegenwoordigen de verrassende reacties op deze post een aangename kennismaking met enkele ons voorheen minder vertrouwde lagen van de maatschappij.

  Wij benadrukken tenslotte dat deze site zich meer dan ooit schaart achter het gedachtegoed dat de noemer ‘vrije meningsuiting’ draagt en willen u in dit antwoord dus ook op generlei wijze veroordelen of in een slecht daglicht stellen.

  Mocht u nog vragen hebben, kan u die altijd richten op ons redactie-adres dat tevoorschijn komt middels een eenvoudige klik op de link ‘Contacteer ons’ onderaan elke pagina.

  U bedankend voor uw trouw aan onze website teken ik hoogachtend,

  Ewoud Huysmans

 14. Dieter

  Soms vraag ik me af of sommige reacties niet in scÚne gezet worden door de redactie. Sommige toevalligheden komen soms echt te mooi uit (cfr. foute zinsconstructie reactie Christiane Deman). Nog even volhouden hier, en we halen de Get Ready-reacties in!

 15. Jelle Gordyn

  Coohl’, We hebben nu al 2 Dag Allemaal codes.
  Volgens mij zijn dit allemaal reacties van mid 40-jarigen, voor wie het niet geheel duidelijk is dat Stew Company verschillend is van Dag Allemaal, en dit alleen maar publiciteit is.

 16. peter

  Proficiat Joseph, u hebt gewonnen!

  U kan uw prijs ofhalen in de dichtstbijzijnde elektrohandel of hondenkapsalon. Vergeet uw ‘Dag Allemaal’ met persoonlijke code natuurlijk niet!

 17. Jelle Gordyn

  Troost u mijn beste, het heeft ook zo zijn goede kanten. Zo denk ik terug aan die Ché actie van tijdje geleden, waar er enkele exemplaren waren met Brigitte Callens haar tetten bloot. Om te weten of de handen gedraaid waren of niet, moest je krabben (zoals een lotto formulier). Ze waren allemaal al afgekrabt, dat bespaarde ook centen !

 18. Jenny

  Dina Tersago presenteerde Boer zoekt vrouw.Mijn code is 46ce93 ik vind op hln.be nergens iets waarop men kan meedoen met de wedstrijd van Dag allemaal of zie ik nu zo slecht

 19. peter

  Ik hoor de kassa bij de redactie rinkelen tot hier! Wie had ooit gedacht dat jullie Dag Allemaal en Het Laatste Nieuws nog dankbaar zouden zijn?
  Volgende keer trakteren van de opbrengst!

 20. de Queker Swa

  Zou het AUB wat simpelder kunnen ?
  Ik geraak niet op uw site , om mee te kunnen spelen.Waar moet men dat ergens gaan zoeken,in deze wirwar ?
  Men antwoord is : Dina Tersago , en men code ; 1iwzyr
  Groeten ,van een dag allemaal lezer.

 21. Francine Tuytens

  Dina Tersago is het antwoord
  code x8mmsr

  Als je nog eens een wedstrijd doet maak dan dat er genoeg prijzen aanwezig zijn
  ik had een sudoku en moest van de ene winkel naar de andere rijden. Heb dat niet gedaan kost mij op de duur meer aan benzine
  dan de prijs kost

 22. Raymackers Willy

  antwoord op wedstrijdvraag Dag Allemaal “Wie presenteerde het succesvolle TV-programma ‘Boer zoekt Vrouw’?”
  Antwoord : Dina Tersago
  persoonlijke code : p8b97k

 23. peter

  Ocharme Francine, ze wint een Sudoku, maar die waren op in de ene winkel, waardoor ze verplicht werd een tweede op te zoeken. Gezien de crisis vond ze dat toch wel verspilling van de benzine.
  Die arme Sudoku ligt nu ergens in een winkeltje onaangeroerd te wachten op een verlichte sudokuraar.

 24. Mickie

  @Peter: Ben je dat wel zeker?
  Ik begrijp eerder dat ze een Sudoku opgelost had, en met de oplossing daarvan naar de krantenwinkel reed.
  Soit, we kunnen het haar mss zelf vragen door naar haar persoonlijke website te surfen – jaja!

 25. Pingback: Mega Mindy op afbetaling » STEW.be

 26. verschuere brigitte

  codenummer 478457 josje huisman.

  T’zijn allemaal dezelfde codes dus dat wil zeggen dat er nog iemand moet uitgetrokken worden. Ik hoop dat ik erbij ben want k’zou het goed kunnen gebruiken.

 27. baert hilde

  peter goosens en sergo herman code:245474 Blijkelijk hebben we allemaal dezelfde code en de wedstrijd was al verlopen .ik vindt dit bedrog en denk niet dat ik dag allemaal nog zal kopen of ligt het aan de site hnl ??????!!!!

 28. bernaards maria

  wel ik heb me al zot gezocht waar ge die code in moet vullen maar vind dit dus niet of ben ik zo blind begin het hiet stilletjes ook bedrog te vinden en al wat je vind in die enveloppe van dag allemaal is steeds 10 cent , en meer niet
  wat moet ik hiervan nog geloven , weet al de antwoorden enz maar ben er niks mee als ik niet vind waar ik het moet in vullen pfffff

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *