site stats

Buitenbeeld

Uit een pollvraag bleek dat velen zich afvragen hoe het is gesteld met Hans Leyers, presentator van Belminuut. Wij mailden hem even voor meer uitleg en wat blijkt? Zijn spel is uit. Hij werkt nu voor Man Bijt Hond, meerbepaald bij de rubriek Buitenbeeld. Ter informatie: Tiznit 5, de finale wordt volgende week gepubliceerd!

      
Geschreven door Ewoud

12 Reacties

 1. Ewoud

  Wie wil je graag nog eens terug in een filmpje?
  – Hans Leyers (presentator van o.a. Belminuut): 38%
  – Gunter Piot (belastingadviseur met liefde voor Studio 100): 29%
  – Danny Opdebeeck (behanger in nauwe schoentjes): 33%

 2. peter

  Geachte Huysmans Projects,
  Op het ogenblik dat zowat alle bezoekers van deze website hun stem hadden uitgebracht, bleek de stand in de poll ongeveer ex aequo, met een kleine voorsprong voor Gunter Piot. Jammer genoeg had de STEW-denktank een klein probleem en werden er geen gaten meer gevonden in de samson-cd’s.
  Gelukkig kon het team beschikken over hele computerzalen toebehorend aan de KULeuven, alwaar de stemmen ietwat gemanipuleerd konden worden.
  Geen corruptie? Dan verschillen wij op dit punt van mening.
  Geenszins zou ik hier een polemiek over willen opstarten, desalniettemin vond ik een recht van antwoord gerechtvaardigd.

  Met de meeste hoogachting,

  Peter De Bonte

 3. Ewoud

  Geachte heer De Bonte,

  Vooreerst willen wij u erop wijzen dat uzelf mij reeds meldde stemmingen te manipuleren door ook het GroepT-netwerk te hanteren in uw sterke stemmingsdrang.
  Wij willen u er ten tweede op wijzen dat er wel degelijk nog gaten te vinden zijn in samson-cd’s. Deze (voorlopig een drietal) zijn voor volgend seizoen voorzien.
  Bovendien zou het alleszins handiger geweest zijn voor ons mocht Gunter de eerste plaats hebben bezet. Een audiobestand aanmaken is immers veel eenvoudiger dan een videobestand mét passende intro (kleef zelf maar eens geldbiljetten in de manbijthond-hond).

  Met beleefde groet,

  Ewoud Huysmans
  namens het STEW-team

 4. peter

  Geachte Huysmans Projects,
  Beste Stew-productions,

  Als trouwe bezoeker van deze website is het niet meer dan normaal dat ik tracht de mogelijkheden van de website ten volle te benutten. Blijken er gaten in het Poll-systeem te zitten, dan is het mijn volste recht -ook volgens de letter van de disclaimer op 2 mei 2006- die opportuniteiten niet te negeren.
  U als webmaster dient zich echter aan een ethische code te houden. Een poll wordt ingeschakeld om naar de mening van de bezoeker te polsen. Dat ook u daar een stem op uitbrengt, vind ik absoluut aanvaardbaar en zelfs normaal, maar dat u uzelf meervoudig stemrecht toekent, vind ik behoorlijk onkies.
  U misleidt op deze manier uw bezoekers en mits herhaling van de feiten zal dit ongetwijfeld leiden tot een vertrouwensbreuk.
  Ik deel u dit mede uit vrees voor de toekomst en hoop van ganser harte dat u dit ook als dusdanig opvat. Dit alles is de ondergang van Stew-productions in het algemeen en Huysmans projects in het bijzonder niet waard.

  Met vriendelijke, doch bezorgde groet,

  Peter De Bonte
  Trouwe bezoeker onder voorbehoud

 5. Ewoud

  Geachte heer De Bonte,

  Valsspelen met onze polls is nagenoeg onmogelijk. Zelfs wij kunnen slechts éénmaal stemmen, er wordt immers niet alleen via cookies, maar ook via IP-adressen gecontroleerd. Uiteraard zijn er achterpoortjes via databasewijzigingen en wijzigingen in IP-adressen, maar geloof ons vrij: zoveel moeite hebben wij er niet voor over om polls te gaan manipuleren. Zoals eerder aangehaald: voor ons was Gunter Piot eenvoudiger geweest.
  Om verwarringen in de toekomst echter tegen te gaan, werd het door u aangehaalde punt toegevoegd aan de disclaimer.
  Wij danken u voor uw aandacht op deze site, het is dankzij mensen als u dat we STEW.be steeds weer kunnen verbeteren en optimaliseren.
  Wij vragen u tenslotte eventuele verdere correspondentie te voeren via het emailadres complaints apenstaart stewgroup.net. Wij verbinden ons ertoe elke klacht met de grootste nauwkeurigheid en zorg te behandelen.

  Hoogachtend,

  Ewoud Huysmans
  namens het STEW-team

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *