site stats

Leuven maakt reclame

Diestsestraat promoot MTV

met dank aan gebruiker Michielus voor de tip
Sommigen hebben het misschien al gemerkt, maar sinds deze week siert televisiezender MTV het Leuvense straatbeeld. Wij namen een kijkje in de Diestsestraat.

      
Geschreven door Ewoud

11 Reacties

 1. Peter-Jan

  Is de ‘grap’ nu dat VTM reclame maakt en daardoor ook MTV te lezen valt langs de andere kant?

  Ik snap deze post niet… van waar de titel ‘Leuven maakt reclame’? De titel bij deze post op michielpauwels.be is al iets duidelijker, maar dan nog is de vraag of het VTM dan wel MTV is die reclame maakt. Of ze delen de kosten echt, wat mij onwaarschijnlijk lijkt.

 2. Peter-Jan

  Ik ken inderdaad het logo van VTM noch MTV niet, omdat ik naar het eerste weinig en naar het tweede bijna nooit kijk. Of het erg is of ik VRT verkies, kan mij eigenlijk niet schelen.

  Bon, als mijn gedachten in België waren, zou de titel ‘Leuven maakt reclame’ opeens logisch lijken?

 3. Ewoud

  Jazeker. Daar de spandoeken zijn gepositioneerd boven Leuvens grondgebied en op een openbare plaats, heeft de stad Leuven toestemming -wie weet zelfs een toelage (remember, VTM Kerstparade van 50.000€)- gegeven die doeken daar te hangen. In mijn ogen is het dus de stad Leuven die reclame maakt. Als u hierover een andere mening heeft, aarzel niet en post deze zelf.

 4. mickie

  Wel jongens, jullie geloven het nooit, maar in Gent hangen die spandoeken ook, en toen ik ze zag (omgekeerd dus), dacht ik net hetzelfde… Hieruit moet ik dus als besluit trekken dat, wanneer er iets ‘humoristisch’ te zien is op een of andere plek, dit aan jullie best gemeld moet worden.

 5. Peter-Jan

  Ewoud, aangezien je zo graag laat merken dat anderen spellingsfouten maken, stel ik voor dat je hetzelfde doet op leducpartners.be. Het is immers faillissement en niet faillisement.

  nvdr: Het team dat modereert bestaat uit meer mensen dan Ewoud alleen. Speel op de bal, niet op de man.

 6. Jasmien

  Enkele uren geleden passeerde ik in de Diestsestraat en er stond een standje van VTM waar rozen verkocht werden. Aan de overkant stond een camera gericht op een orkestje gekleed als marine-officieren. Zeer onheilspellend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *