site stats

De Cock en de moord op de zwerver

Speurhonden zullen binnenkort toeristen rondleiden op de Baantjertoer in Amsterdam. De viervoeter moet de toeristen uiteindelijk naar een lijk brengen, dat ‘gespeeld’ zal worden door een ingehuurde dakloze. De honden worden getraind om hun weg te vinden naar het slachtoffer. Ze moeten bijvoorbeeld wennen aan de geur van de zwervers. Dit laatste zal waarschijnlijk geen probleem zijn.

      
Geschreven door Stefaan

3 Reacties

  1. Ewoud

    Om geen roet in het eten van de deelnemers te gooien, heeft de Amsterdamse ‘politsie’ opdracht gekregen alle geurende levenloos uitziende zwervers op straat te laten liggen. Na verloop van tijd zal dit zorgen voor een realistischer karakter, en kan Baantjer-producent John De Mol met zijn docusoap ‘Op Zwerven Na Dood’ van start gaan.

  2. Pingback: STEW.be » Hollywood-speurhonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *