site stats

It was made for you, it was made by STEW

Tot binnenkort!

Zoals je misschien wel gemerkt hebt, werd er de afgelopen week niet meer zo frequent gepost op STEW.be. De reden ligt voor de hand: als studenten moeten we tijd vrijmaken voor onze studies en kunnen we dus even minder tijd steken in het onderhoud van deze website. We zijn door onze voorraad filmpjes heen en hopen dat je van het begin tot het einde genoten hebt van dit STEW-seizoen. Bij deze nemen we tijdelijk afscheid van jullie, maar we beloven plechtig vanaf eind september terug te zijn met een geüpdatete versie van deze website, nieuwe filmpjes en -als het even meezit- een nog steeds even saai klinkende Gunter Piot. Bedankt, beste bezoekers, voor jullie interesse, meer dan 20.000 bezoekjes en 800 commentaren. Bedankt, voor de steun, fijne e-mails en gegronde kritieken. Bedankt, omdat jullie er een geweldige STEW-year van hebben gemaakt!
Voor volgend jaar zijn wij al druk aan het brainstormen. Een lading nieuwe formats ligt op stapel en daarvoor kunnen we jullie hulp gebruiken. Wil je acteren, bloggen, computeren, schrijven of denk je ons andere diensten te kunnen bewijzen? Vul dan als de bliksem ons contactformulier in, want we hebben je nodig!

      
Geschreven door Stefaan

9 Reacties

 1. rumBaut

  Aaaaaaah, wat een ramp! En dat, net nu de examens eraan komen en een goede portie digitale onzin meer dan welkom is…

  Stew werd voor mij het voorbije jaar een dagelijks ritueel, als ware het een rots in de branding, een steeds terugkomende komische deus-ex-machina tegen de sleur van het leven. Om het met een platte reclame-slogan uit te drukken: STEW, WE WILL MISS YOU!

 2. Michielus

  Ai ai ai ai ai… Wat nu?
  Stew wordt hier enkele maanden na mijn kennismaking met het formidabele fenomeen (let op de alliteratie) al meermaals per dag bezocht, het is een gewoonte geworden net zoals bvb je mails checken.
  Ik hoop dat ik de dode periode overleef en dus de comeback volgend seizoen nog kan meemaken… 😉

 3. Stefaan

  Wees gerust: de site wordt niet helemaal stilgelegd. Als ons montageteam goed werk levert, volgen er nog enkele filmpjes. Ook zullen we nog blijven bloggen, alleen minder regelmatig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *