site stats

Temptation Island: het vervolg

Jammer dat VT4 dit niet uitzond.

      
Geschreven door Ewoud

12 Reacties

 1. Eveline

  Oh , maar dat hebben ze uitgezonden, als ik me niet vergis was het altijd van da! Altijd als je denkt dat elke marginaal wel al zijn ding heeft kunnen doen in Jambers of Big Brother vinden ze er weer een nieuwe lading.

 2. Michielus

  De tekstballonnetjes kwamen enkel op het scherm via digitale tv. Je moest op de rode knop drukken om deze beelden te laten verschijnen. Misschien dat jullie vergeten waren op die knop te drukken? Of hadden jullie misschien gewoon Belgacom Digital TV? 😉

  ps: Geweldige strip!

 3. Jef

  Als ik me niet vergist deden ze in Deng! ook altijd van die fotostrips over programma’s.
  Misschien heeft dit iets te maken met de werkloze Deng!-redacteurs hun nieuwe job.

 4. peter

  Ik heb da al geprobeerd, maar mijn mama heeft mijn kandidaatstelling onderschept, had anders wel vuurwerk gegeven, vraag mij af of er al ooit iemand op dat eiland verschenen is met ne prins albert…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *