site stats

Media Gisteren

met dank aan Els W. voor de tip
Gisteravond was 16plus en zo ook STEW (heel) even te zien op Canvas! Bekijk deel 2 van De grote media-explosie en scroll verder naar 1:29. Het programma werd uitgezonden naar aanleiding van de Media Morgen week, die nog tot zondagavond op alle VRT-kanalen loopt.

      
Geschreven door Ewoud

12 Reacties

 1. Joris

  De laatste weken waren een opeenvolging van hoogtepunten voor STEW productions:
  1. Interview bij Roos op StuBru (Tiznit Express)
  2. Belminuut op zattevrienden.be
  3. De Gepensioneerde Behanger op Canvas
  4. Heb ik jullie ook niet eventjes gehoord op Radio Donna?

 2. Michielus

  Het is natuurlijk zo dat de Stew-fragmenten op 16plus bij de VRT terecht komen en niet bij de VTM. De vraag is dus waar VTM het STEW-fenomeen zou oppikken. En terecht opgemerkt, de VTM-kijker is misschien gewoon ook niet het STEW-publiek ūüėČ (getuige de erg kritische posts over Robland hier op Stew)

 3. barbara

  de kans is groot dat jullie zondagavond op de afsluitende show in de spotlights komen te staan met jullie filmpjes. Jullie gaan scoren! Dat is zeker. Duimen maar, het komt allemaal in een stroomversnelling…De weg naar de top is ingeslaan, yes yes!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *