site stats

100 filmtitels

100 filmtitels

Test je filmkennis met deze foto waarin ongeveer honderd filmreferenties verborgen zitten. Hier is nummer één: het schip dat centraal in de afbeelding te zien is, verwijst naar de film Titanic.
En voor wie het vergeten was: vandaag is een duivelse dag, wat niet wegneemt dat we gebruiker rumBaut (offline mag je hem Bram noemen) een fijne verjaardag toewensen!

      
Geschreven door Stefaan

14 Reacties

 1. Woody

  Ik heb er al enkele gevonden… Je moet toch iets doen tijdens de examens.

  – crouching tiger, hidden dragon
  – The Scorpion King
  – 21 grams
  – a fistful of dollars
  – titanic
  – crash
  – red dragon
  – bend it like backham
  – broken arrow
  – sharkes tail
  – saw 2
  – mona lisa smiles
  – toy story
  – The Thin Red Line

 2. Joris

  The Rock, Shark Tale, Scorpion King, Toy Story, The Ring, Golden Eye, Red Eye, Pink Panter, Big Fish, xXx, 12 Monkeys, Taxi, Crash, Red Dragon, Stealth en Anaconda.
  De rest herken ik (voorlopig nog) niet.

 3. rumBaut

  Hehe, dankuzeervriendelijk voor deze uiterst gewaardeerde eervolle vermelding! Ik heb alles op legendarische wijze overleefd. Maar ik zal u nog meer vertellen: ook gebruiker To was, toevallig of niet, gisteren jarig, net als de legendarische wielrenner Prudencio Induráin en niet in het minst onze aller-koning Albert II. Alsof dat allemaal nog niet straf genoeg was: 6 juni 1943 was D-Day.

  Zeg nu zelf: dat kan toch gewoon geen toeval zijn?!

  Ps: Beethoven.

 4. Laurien

  Ik heb zelf toy story, thirteen, 4 weddings and a funeral en Mona Lisa smile gevonden zonder eerst de comments te lezen *trots*. Het zal waarschijnlijk al gezegd zijn… Maar het is een grote stap voor mij, want ik ken bitter weinig films ;). Verder lijkt het ook alsof ze sterren op de dansvlier ertussen hebben gezet maar ik zal wel verkeerd zijn zeker ;). En zie ik daar Twister liggen??? Iemand zin in een spelleke twister, laat het mij weten ;).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *