site stats

In 2012…

Op de website van 16plus en hieronder kan je vanaf vandaag ons deelnamefilmpje bekijken voor de wedstrijd Zap naar Morgen. Van de deelnemers werd verwacht hun kijk op het televisieaanbod in 2012 vast te leggen in een kort filmpje. De creaties van de zes finalisten zullen op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli getoond worden in de nachtlus op Canvas. Bovendien maakt de winnaar uit elke categorie (18+ en 18-) kans op een JVC Everio GZ-MG67 camera mét CU-VD10 Share Station. Wij kunnen alleen maar onze vingers kruisen…
UPDATE: Alle deelnemers zijn intussen bekend. Vrijdag staan de finalisten op de homepage van 16plus. Intussen werd ook gemeld dat telkens slechts twee van de drie finalisten op Canvas zullen vertoond worden. Spannend!

      
Geschreven door Stefaan

18 Reacties

 1. Ewoud

  @Michiel: we vermelden er meteen even bij dat tijdens de montage en voorbereidingen, in een context van minuscule verbeteringen, de naam Michielus meer dan eens is gevallen. Zo werd bvb. een storende deurklink weggewerkt en hangen er aan sommige lanyards van de cameraploeg ook echte pasjes (genre ’52e Spaghettifestijn Koninklijke Harmonie: All Areas’). Ze moesten maar eens in beeld komen…

 2. peter

  de rest eens bekeken, er zit nog één goe filmke tussen, maar da gaat absoluut ni over tv morgen, maar is gewoon een videoclip. Zou me verbazen als stew ni bij de finalisten zou zijn, temeer er bijna geen andere inzendingen zijn natuurlijk, al doet dat niets af aan de kwaliteit van dit pareltje.

 3. Warren

  Haha heel leuk filmpje
  Net te vroeg: leuk
  De intro van 24: zeer leuk
  De huiswerkoefeningen mooi met robotstem gezegd
  Het leven zoals ze filmen: Het leven zoals het is: Vakantie: Fantastisch

  Fantastisch hoe jullie met allerhande zaken van de tv lachen

  Goed werk

 4. Peter-Jan

  Het is door details als die ‘939 Daltonisten’ dat STEW er ver bovenuit steekt.

  Joris and his TV heeft één uitgerekt grapje met die TV als partner dus kanshebber ja… voor de tweede plaats.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *