site stats

Chris Inc.

Daniel Chesterfield

Hoewel Chris Van Den Durpel druk bezig is met de opnames van Firmin, vond hij toch de tijd om mee te spelen als Daniel Chesterfield in vier Amerikaanse (!) reclamespots voor de Hummer Mid-Size H3 (1, 2, 3, 4).
Daniel wie? Chesterfield is een magiër en tegelijk een parodie op wereldster David Copperfield. Voor de liefhebbers hebben we zelfs een filmpje.

      
Geschreven door Ewoud

2 Reacties

  1. Michielus

    Ik vind zowel de acteerprestaties als het humor-gehalte in deze spots bijzonder pover. Ik vraag me dan ook af waarom ze hiervoor speciaal Chris Van Den Durpel moeten gebruiken; een lokale inwoner had de klus evengoed kunnen klaren voor minder geld, Stew had de klus veel beter kunnen klaren voor evenveel geld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *