site stats

Windkracht 10 – Koksijde Rescue

Na de eerder zwakke teaser van Windkracht 10 – Koksijde Rescue, kwam enkele dagen geleden de veelbelovende trailer uit van deze film. Het ziet er allemaal heel spectaculair en spannend uit, en ook de muziek en de cinematografie zitten goed. Hopelijk kan deze dure Vlaamse filmproductie de meeste van onze toch wel hooggespannen verwachtingen inlossen. Windkracht 10 zit voorlopig nog in volle postproductie en zal pas vanaf 11 oktober te zien zijn in onze zalen.

      
Geschreven door Stefaan

1 Reactie

  1. Gordyn

    Hela hela, ik heb hier sluikreclame in ontdekt
    kijk vanaf 1 minuut 2 seconden,
    en je hoort Veerle Baetens reclame maken voor “Petit Lu”
    Dat had ik nu niet verwacht van Veerle ze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *