site stats

Iedereen beroemd op het net

Wie vanavond naar Terzake heeft gekeken, zag een reportage over filmpjes op het internet. Speciale aandacht ging uit naar websites als YouTube en 16plus waar iedereen zijn of haar creaties kan uploaden en zo kan tonen aan een breed publiek. Bij deze willen wij ook gebruiker Gordyn feliciteren met zijn TV-debuut. Jelle Gordyn is het brein achter het productiehuis Pazhitnov (genoemd naar de uitvinder van het spel Tetris) dat verantwoordelijk is voor het zeer geslaagde Theo. Jelle zal voorts te zien zijn in een Pazhitnov/STEW coproductie die als deelname zal gebruikt worden voor de wedstrijd Vlaanderen 16plusland. Meer informatie over dit project volgt binnenkort.

      
Geschreven door Stefaan

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *