site stats

Laat ze op vakantie gaan

Op de website van 16plus en hierboven kan je het eerste resultaat bekijken van de samenwerking tussen dit productiehuis en Pazhitnov. Naar aanleiding van de wedstrijd Vlaanderen 16plusland werd een 4’45” durend filmpje in elkaar gestoken waarin alle misnoegde kijkers van Vlaanderen Vakantieland aan bod komen. De redactie van VlaVak doet dit keer dienst als jury. Het winnende filmpje zal worden uitgezonden in de aflevering van zaterdag 23 september.

      
Geschreven door Stefaan

19 Reacties

 1. Michielus

  ’t Is wederom een prachtig resultaat, maar dat had ik al persoonlijk gezegd. Er ziten heel veel dingen in, na meerdere kijk-beurten ontdek je nog altijd nieuwe ludieke verwijzingen. Een leuk concept en zoals gewoonlijk meer dan behoorlijk afgewerkt.
  Ik hoop van harte dat deze inzending wint, het is dan wel ‘opnieuw’ Stew, maar dit filmpje vind ik nu eenmaal een stuk beter dan vele andere inzendingen. En een tv-debuut zie ik natuurlijk altijd zitten 😉

 2. stijn

  Uw vorige inzending was pakken beter. Dit kan me niet echt bekoren. Het idee hangt met haken en ogen aaneen, slechts enkele mooie stukjes, de typecasting is niet top, voor-de-hand-liggende ideetjes .. kortom ik mis wat professionalitiet, creativiteit en uitwerking. Sorry gasten..

 3. peter

  Ik vind het eerlijk gezegd ook niet Stews beste filmpje, maar nog steeds met kop en schouders boven de concurrentie uit.
  Hopelijk worden de Cubanen geweerd aangezien dat filmpje niet voor de wedstrijd is gemaakt. Worden ze niet geweerd, dan maakt stew weinig kans volgens mij tegen het aanstekelijke “teen en tander”.

 4. Gordyn

  Ik kan de kritiek “dat het met haken en brokken aan elkaar hangt” wel nog begrijpen.
  De reden hiervoor is dat de limiet 4.45 min was,
  en hierdoor zijn er verscheidene dingen moeten sneuvelen in de montagekamer. 🙂

 5. Ewoud

  Komt uiteraard nog bij dat er tot 5 september herexamens in het spel waren, en ons team uiteraard nog andere bezigheden heeft dan filmpjes maken alleen 🙂
  Het voornaamste was in feite gewoon even reportage-style te gaan, humor en andere typische STEW-elementen kwamen op de tweede plaats.
  Wij brengen ook zeker nog een director’s cut uit, met alle gesneuvelde scĂšnes en zinsdelen.

 6. Joris

  Gedurfd, zeker niet wat we van STEW gewoon zijn, maar dat mag zeker eens. Er is precies ook heel wat location-hunting aan voorafgegaan. Gecombineerd met enkele zeer vermakelijke vondsten, een geslaagd geheel.

 7. Peter-Jan

  Prachtig. Zou zo een VRT reportage kunnen zijn.

  Mss een paar overgangen die niet optimaal zijn, maar het grote aantal verhaallijnen is professioneel en geeft snelheid aan het geheel. Iedereen zal zijn type humor wel vinden.

  Ik vond vooral die gids van aalst een hilarisch typetje, en de volumeknopscene was ook zeer geslaagd. Ook leuk om Joachim en Michiel hun debuut te zien. Kenzo zijn expressies blijven sterk.

 8. Veerle

  Als moeder van Stefaan, bewonder ik de filmpjes van Stew heel erg. Persoonlijk vind ik dit niet het beste filmpje, maar de inzet van het Stew-team was groot, zoals altijd trouwens. Jullie hoeven ook niet altijd te winnen anders is de fun eraf.

 9. Elien

  Ik vind dat het resultaat er zeker weten mag zijn! Er is inderdaad nogal wat geknipt zie ik. Maar ja, met maar 4:45 min kon er moeilijk alles in verwerkt zitten! Toch ben ik best wel trots op het resultaat ook al is het niet gewonnen!! Het was een zeer leuke ervaring!

 10. Pingback: STEW.be » Pieter Petrus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *