site stats

STEW.be v2.0

Je leest het goed. De website die je nu bekijkt, is aan zijn tweede versie toe. Op het eerste gezicht is er misschien weinig veranderd, maar onder de motorkap hebben we hard gewerkt. Nooit aangeklikte links kregen een aanval van de delete-toets over zich heen en enkele nieuwe functies (waarvan de belangrijkste het taggen is: check de wolk!) zagen het taglicht. Voor jullie klaargestoomd: antwoorden op vragen die wij stiekem al zagen aankomen. Klik ‘more’.

Waar zijn The People, The Projects en The Company naartoe?
Alle info over STEW productions is versluisd naar www.stewgroup.net. Deze laatste bevindt zich nu nog in alpha fase, maar zal binnenkort over een uigebreide database van alle STEW producties beschikken, evenals een uitgebreide fichebak van al onze medewerkers.
Waar zijn de nieuwe filmpjes en geluidsfragmenten?
We proberen ook dit schooljaar het vaste ritme van minstens één fragment per week aan te houden. Door drukke bezigheden tijdens de zomermaanden begrijpen jullie het vast als we dat ritme ook vanaf week één starten, en hier niet meteen vijf filmpjes prijsgeven om dan drie weken zonder te zitten. Nog even wachten dus, maar heel binnenkort vliegt de eerste productie weer online.
Huh? Youtube?
STEW is in onderhandeling met verschillende partijen, onder andere over het aanbieden van online filmpjes. Tot die onderhandelingen volledig zijn afgerond, bieden wij onze filmpjes in het handige YouTube formaat aan. Handig, toch?

      
Geschreven door Ewoud

4 Reacties

  1. Michielus

    De nieuwe Stew.be is dik inorde, geen dramatische veranderingen maar een frisse opsmukbeurt en wat uitbreidingen.
    Uiteraard ben ik razendbenieuwd naar de eerste nieuwe producties…

    De strictere scheiding van stew.be-info en stewgroup-info is een voortuitgang, al vind ik de stewgroup-website toch nog net iets té onafgewerkt… Het online komen van de database zal sowieso een heugelijk moment zijn, maar de layout mag van mij toch ook nog bijgeschaafd worden. More is less en trop is teveel en teveel is trop, maar hier is er net wat teveel less en wordt trop dus te weinig… Aanpassen dus, want zoals een groot man ooit zei: “het is immers niet belangrijk professioneel te zijn, zolang we maar professioneel ógen”… Het oog wil ook wat 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *