site stats

Willy's en Marjetten (2)

Willy’s en Marjetten, het nieuwe programma van Bart De Pauw en het comedygezelschap Neveneffecten, werd gisteren officieel aan de pers voorgesteld. Het programma zou, aldus de makers, enkele overeenkomsten vertonen met Buiten De Zone, en niet zozeer met Het Geslacht De Pauw. In Willy’s en Marjetten wordt er vrije televisie gemaakt onder de kerktoren. Bekijk hier de eerste fragmenten. Eén zendt de dertiendelige Woestijnvisreeks uit vanaf zondag 15 oktober.
UPDATE: Voor diegenen die radeloos opzoek zijn naar de officiële website van Willy’s en Marjetten: deze link verbindt u door.

      
Geschreven door Stefaan

37 Reacties

 1. Michielus

  De beelden vond ik zelf ook niet zo heel spectaculair, maar ik kijk zeker wel al uit naar het programma zelf.

  Langs deze weg wel even mijn beklag doen over het volgende:
  Stel: ik lees een post en wil antwoorden…
  Dan moet ik alle gegevens handmatig intypen of mezelf inloggen … Maar om in te loggen moet ik eerst terug naar de overzichtspagina gaan want op individuele post-pagina’s staat geen login-link …
  Het is een goed systeem om occassionele bezoekers te plezieren, maar trouwe Stew-fans worden wel opgezadeld met omslachtige procedures! (Ja, je kan ingelogd blijven, maar zoals elke websitebouwer wis ook ik regelmatig mijn cookies ten gevolge van testen)

 2. Dirk

  Ze slaan de eerste aflevering de bal al volledig mis, het is niet gefilmd in wippelgem (ik ben er geboren en getogen) en elke vergelijking met buiten de zone vind ik overdreven zelfs onbestaande. Afgaande op deze eerste aflevering kan ik maar 1 ding cocluderen. Een draak van een programma en gedoemd om zwaar te floppen…

 3. Dimy

  Ik vond de eerste aflevering de Max, sommige dingen waren wat minder maar ik heb me kreupel gelegt 🙂
  en who cares waar ze wippelgem hebben opgenomen het was een coole sketch.
  Neveneffecten guys, doe zo voort.

 4. Michielus

  Volledig los van het programma toch even opmerken dat het opvalt hoeveel mensen deze site bereiken via Google :).
  De “Willy’s en Marjetten-website” scoort wegens zijn nieuwheid nog niet in de Google-index en bijgevolg komen mensen terecht op andere websites met de zoekterm, waaronder Stew.
  Dat er meer mensen in contact komen met Stew kan ik uiteraard enkel maar toejuichen, het feit dat ze blijkbaar bij deze post terecht komen (waardoor al hun reacties bij dit oude bericht worden geplaatst in plaats van bij de veel logischere post van gisteren zelf) zal ik maar bekijken als een jammer neveneffect…

 5. mattias

  dat is een tikkende tijdbom!!! Ik vond het wel goe maar ik had er eigenlijk meer van verwacht. Eigenlijk hebben bart de pauw en neveneffecten een totaal ander soort genre van humor, daarom past het misschien niet zo goed. maar het viel best mee :p

 6. wielie

  proficiat Bart,
  heb in jaren niet meer zo genoten van TV
  heb jammer genoeg niet alles kunnen zien van de lachtranen in mijn ogen.
  Wie dit niet machtig vind weet volgens mij niet wat echte humor is
  of kunnen ze misschien wel lachen met de voorgekauwde humor a la Geert Hoste en andere clowns die persé grappig willen doen maar bij mij toch geen enkele lachspier in beweging kunnen krijgen
  Doe zo verder Bart, nu zijt ge bij mij de GROOOOOTSTE

 7. Van Ertvelde

  GEWELDIG
  Van Wippelgem al over De Katte tot in China
  van de ‘perfomer’ tot de man ‘who felled in love with an alien’ Het was FANTASTISCH!!!
  Mannen jullie zijn echt ‘goe bezig’

 8. VD

  Jammer, vond het wat magertjes eigenlijk voor een eerste aflevering. Bart De pauw dreigt te vervallen in zijn eerdere formats en de Neveneffecten vond ik niet overtuigend genoeg om veel soorten typetjes te spelen. Ze worden nogal snel hetzelfde personage, enkel de snor of een baard tracht het te verdoezelen. Was werken met Neveneffecten een goedkoper alternatief dan werken met echte professionele comedyacteurs (Tom Van Dyck, Wim Opbroeck,…) ? Ik beging het te vermoeden.

 9. Stijn B

  Gewoonweg prachtig programma!!! @ VD: Ik denk dat werken met de crew van Neveneffecten net iets nieuws brengt, het innoveert, het is niet cliché zoals de meeste comedyacteurs! Nuja, iedereen zijn eigen mening hierover hé…

 10. Nick

  Ik vond het echt geslaagd,
  dit is tenminste tv,
  sorry maar de pfaffs en jankende vrouwen die moeten gaan bevallen en mensen die veranderen van kop was ik al van dag 1 zo beu als kou pap. Dit is tenminste vermaak.

  Nick

 11. Nathalie

  Ik vind het super gewoon! Zalige humor waar ik nog dagen van na blijf lachen. En wat mathias daar zegt dat dit niet de humor is van Bart en neveneffecten zittem wel goed mis. Dit zijn ze gewoon helemaal! Heerlijk 🙂
  P.S. Wielie slaagt de nagel op de kop!

 12. eric

  ik wist niet wat ik zag,zo’n platte humor,lag in een deuk,vooral de dj dat op het trouwfeest kwam draaien vond ik schitterend!ik zou bijna zeggen dat ik er voor thuis blijf.geweldig kortom!volledig my cup of tea qua humor

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *