site stats

"He can come out any minute from now" (CNN, 9.00)

Het is weer zover. Vanmorgen om zeven uur werden aan de woning van Ewoud Huysmans, medestichter van dit productiehuis, al enkele honderden fans opgemerkt. Wij roepen hen op de privacy van Ewoud zoveel mogelijk te respecteren, naar huis terug te keren en hun gelukwensen via deze website over te maken. Ook aan de (internationale) pers wordt gevraagd de nodige discretie aan de dag te leggen: Ewoud legt normaliter rond 13.00 een persconferentie af. Het ganse STEW-team wil deze gelegenheid alvast aangrijpen om onze fantastische co-directeur een heerlijke en gelukkige twintigste verjaardag toe te wensen. Geniet ervan, Ewoud!

      
Geschreven door Stefaan

9 Reacties

  1. Michielus

    Langs deze weg wil ik Ewoud van harte gelukwensen met zijn verjaardag en mijn hoop uitspreken dat het een onvergetelijke dag mag worden voor hem.Wegens omstandigheden ben ik niet in de les geraakt vandaag waardoor ik hem jammer genoeg niet in levende lijve heb kunnen feliciteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *