site stats

Is er geen Belet?

Wie nog niet weet welk bolletje morgen aan te stippen, moet de websites van de kandidaten zeker eens uitpluizen. Sommigen doen het ontzettend amateuristisch (via Michiel), anderen hebben dan weer de pech dat hun domeinnaam is gekaapt. Dat enkelen het met filmpjes proberen, kunnen we alleen maar toejuichen. Zo heeft Lien, geen onbekende in de blogosfeer, enkele verrassende filmpjes op haar campagnesite staan en kreeg Ivo Belet eerder deze week de vrouwenraad over zich heen dankzij een ‘vrouwonvriendelijke’ creatie. Klinkt als In De Gloria? Dat treft, want ook zijn filmpje heeft veel weg van de doorsnee Hallo Televisie. Bekijk het hier! Voor Gella.

      
Geschreven door Ewoud

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *