site stats

Dom, dommer, domst

Het gaat niet goed met de filmindustrie. Dat heeft niet alleen te maken met het illegaal downloaden, maar tevens met de zeer slechte kwaliteit van sommige filmscenario’s. We spraken reeds over Adrift, hier is er nog eentje: Lady In The Water. Na het megasucces van The Sixth Sense was M. Night Shyamalan alleen nog maar verantwoordelijk voor het idiote Signs, het onuitstaanbare Unbreakable en het uiterst vreemde The Village. Als vlieg op de stront nu dus Lady In The Water. De film is onzin, blijft onzin en wordt nooit meer dan onzin. Een constante in al deze films van Shyamalan is het uiterst bizarre verhaal en de onverwachte plot twist die alle dwaasheid heel eenvoudig verklaart. Ook in deze film zitten enkele spannende momenten, maar het grootste deel van de tijd denk je: hopelijk valt het geluid weg, dan krijgen we misschien ons geld terug. De film was in Amerika al een dikke flop, Europa mag niet achterblijven! M. Night Shyamalan is spijtig genoeg nog maar 36 jaar waardoor we waarschijnlijk nog een hoop nonsens mogen verwachten van deze filmmaker. Die allemaal moeten gaan bekijken… dat zou pas horror zijn!

      
Geschreven door Stefaan

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *