site stats

Best of YouTube

Naar aanleiding van de overname van YouTube door Google, bundelde De Standaard op haar website het beste van YouTube. De filmpjes zijn niet allemaal even goed, maar er zitten toch enkele pareltjes tussen. Geniet mee van Noah Kalina die zes jaar lang elke dag een foto van zichzelf nam, de mollige tiener xloserkidx die met zijn filmpje Numa Numa onze Chinese vrienden achternagaat (China zoekt STEW), en de prettig gestoorde kerels van Eepybird met hun intussen zeer populaire Mentos en Diet Coke filmpjes. Nog hilarische, kunstzinnige of andere opmerkelijke fragmenten ontdekt op de populaire videosite YouTube? Laat het ons weten door de link(s) bij reacties te zetten.
UPDATE: Buizenfabrikant Utube wil zijn zwaar overbelaste domeinnaam van de hand doen. Voor 2 à 3 miljoen dollar.

      
Geschreven door Stefaan

6 Reacties

 1. Peter-Jan

  Stefaan, ik had bij deze post ook graag een link naar het DS-artikel gezien. Nu vraag ik mij als lezer alleen maar af of die Kalina, Numa Numa en co alle filmpjes zijn die DS vermeldde…

 2. Peter-Jan

  Hier nog wat:

  BBC: Interview with the wrong Internet expert (het bleek een tazichauffeur te zijn):

  En ook In De Gloria doet het niet slecht op YouTube:

  Jay Leno heeft dit (verkort) gebruikt in zijn show zonder echt door te hebben (of zeggen) dat het fake is.

 3. Jasmien

  Ik had onlangs iets gehoord over een filmpje op YouTube dat naar het schijnt al miljoenen kijkers had gehaald. Het ging over een meisje dat elke dag via haar webcam haar dagboek voorlas. Het ging over zeer gewone, banale dingen, maar toch werd het heel vaak bekeken. Uiteindelijk bleek het gewoon om een of andere stunt te gaan. De link moet ik u schuldig blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *